Blog Layout

לא כל יום יוצא להגיע לכנס מנהלי/ות משאבי אנוש ופיתוח הדרכה

The body content of your post goes here. To edit this text, click on it and delete this default text and start typing your own or paste your own from a different source.

"לנגר צוות מתקשר" -

תקציר ההרצאה לצוותים ומנהלי צוותים

ההרצאה המלאה מטובלת בדוגמאות כיצד מיומנויות התקשורת באות לידי ביטוי בתהליך הנגרי

כחלק מתוך סדנאות הנגרות

רוצים להבין את הצוותים שלכם בדרך ייחודית?

מעוניינים לדעת מהו סגנון התקשורת שלכם ואיך נכון לכם לפעול בצוות או להפעיל את הצוות?

מוזמנים ליצור קשר להרצאה המלאה

By inbal inbar 19 Sep, 2023
באלה הידיים עוד לא בניתי די...
By inbal inbar 15 Aug, 2023
תהליך טיפול אישי באמצעות עץ
15 Aug, 2023
בחירה ושיקולי בחירה
https://youtu.be/pu10Pycni14
By inbal inbar 15 Aug, 2023
https://youtu.be/pu10Pycni14
By inbal inbar 15 Aug, 2023
ארזתי עבורכם מדרך לתהליכי שינוי דרך עולם הנגרות
By my target 10 Aug, 2022
במילה אחריות אין אשמה, יש עיסוק ב”אני”, בפתרונות, במה אני רוצה להשיג, לאן אני רוצה להגיע, מה חושב לי כרגע, מה אני עומד לעשות עכשיו, על מה אני מוותר, איזה מחיר אני מוכן לשלם – אחריות באה עם שלמות – כשאני שלם עם עצמי אני יכול לוותר על האגו, על הצדקנות, על הווכחנות והאחריות תופסת תפקיד משמעותי ומרכזי בהוויה של החיים שלי. הכעס, העצבים, הכוחניות מתחלפים בעוצמה, בפתרונות, בעשייה, באחריות. טיפ לעוצמתה של המילה אחריות: “אחריות” מתחילה באות- א’ ומסתיימת באות- ת’, והכוונה היא שכשמישהו לוקח אחריות, היא צריכה להיות כוללת מההתחלה ועד הסוף. המילה אחריות היא מילה במשמעות מצטברת, כלומר: א – הכוונה היא לאני, קודם כל אני צריך לקחת אחריות על עצמי. אח – לאחר שלקחתי אחריות על עצמי אני יכול לקחת אחריות על אחי הכוונה למעגל הקרוב אלי. אחר – השלב הבא הוא לקיחת אחריות על האחר – והכוונה היא לכל אדם. אחרַי – ברגע שלקחתי אחריות על שלושת המעגלים הראשונים אני יכול להוביל אחרַי. אחריו – כשאני מוביל מתוך אחריות אנשים ילכו אחרי ויאמרו- אנחנו הולכים אחריו מאחר ואנו מאמינים בו ובדרכו. 3. לבסוף – אחריות. אדם אינו יכול להיות אחראי על אחר לפני שהוא אחראי על עצמו.
By my target 10 Aug, 2022
“מנהיגים אינם נולדים אלא מתהווים. והם מתהווים, כמו כל דבר אחר, באמצעות עבודה קשה” (וינס לומברדי – מאמן פוטבול) כמה פעמים שמענו את צמדי המילים: מנהל- מנהיג, ניהול – מנהיגות? היום לא מספיק להיות רק מנהל אלא יש צורך גם להנהיג והשאלה הנשאלת איך עושים את זה? האם מנהיגות היא תכונה מולדת או אפשר להפוך למנהיג?. לאורך השנים נעשו מחקרים רבים בנושא, בעבר טענו ש”או שיש לך את זה או שאין לך”, כיום מחקרים מוכיחים שאפשר לרכוש, לשכלל ולהשתפר בתחום. גם אם נולדת עם תכונות מולדות למנהיגות יש צורך לבחון מהן התכונות החזקות או החלשות שלך ולחזק אותן. ואני מאמינה שחוויות החיים עוד מהילדות, יחד עם למידה, חשיבה חיובית, מוטיבציה, כח רצון, ביטחון עצמי, שאיפה להישגים גבוהים וכריזמה יכולים אנשים להוביל ולהנהיג אחרים. טיפ התנהגותי/צוותי בנושא מנהיגות: כיום, לא מספיק היות האדם מנהיג, יש צורך להבין באיזה שלב נמצאת הקבוצה שלך ובאילו תנאים היא פועלת, לכן, חייב המנהיג לדעת לקרא את המפה של הקבוצה או של הארגון ולשנות את סגנון ההנהגה שלו לפי דרישות המצב ה”אמיתי” בשטח. מהו סגנון המנהיגות שלך? באיזו דרך תרצה להוביל את הקבוצה ואת תוצאותיה? 1. המנהיג הסמכותי – המנהיג מקבל החלטות לבדו ו”מוריד” אותן לביצוע בשטח. מנהיגות סמכותית משאירה את הכח אצל המנהיג והיא מתרחשת רק בנוכחותו ובדמותו. 2. המנהיג המתייעץ: המנהיג שואב מידע מהסביבה, מתייעץ ואז מחליט לבדו ומוריד את החלטותיו לשטח. 3. המנהיג המשתף: קבלת החלטות של המנהיג נעשית על- ידי שיתוף אמיתי של הכפופים לו, מייצרת מנוע פנימי של חברי הקבוצה ותחושת שייכות ומחוייבות.
By my target 10 Aug, 2022
סבתאות בעידן הנוכחי! תפקיד הסבתאות שינה כיוון בתקופה האחרונה ובעיקר לאור הקורונה. סבתא וסבא מאריכים חיים, צעירים בנפשם, ההורים עובדים שעות מרובות יותר, הקורונה דרשה היערכויות ביתיות שונות והמקום והתפקיד של הסבתאות קיבל כיוון אחר מבעבר. היום יש לסבתאים (סבא וסבתא כדי לקצר) עולם חברתי, חלקם עדיין במעגל העבודה, חוגים, חברים, בילויים ויחד עם זאת נדרשים לקחת תפקיד משמעותי בשמירה ובגידול הנכדים בגלל השינוי בעולם התעסוקה של ההורים. ולכן, הם מעורבים יותר, לעיתים מתערבים יותר, נמצאים שעות רבות יותר עם הנכדים מרשים לעצמם לקטר יותר, ונדרשים להמציא את עצמם מחדש, לעשות וויתורים, למצא איזונים בין עולמם שלהם לצרכיהם של ילדיהם. הקיץ/החופשות/הקורונה מייצרים לא מעט זמן סבתאים וצריך למצא תעסוקות ולא רק מסכים. אז הן הרימו טלפון, קבעו תאריך אחה”צ, הגיעו עם הנכדים, עבדו עם מכשירים. – למרות שהסבתות אמרו שהן באו לנוח רגע, לשבת רגל על רגל – לא עבד להן… הו נאלצו לעבוד, להזיע ולהתנסות בעצמם – חוויה בפני עצמה. זמן איכות. שלוש שעות עם ארטיק, אבטיח ובסוף הגיעה גם הפיצה. שלוש שעות בלי מסכים, עם הרבה חדוות יצירה ועם תוצר כיפיי ושימושי. וכך כתבה לי טובה בושמיץ : מאוד מאוד נהנו, היה ממש ככיף, ממליצה לכל הנכדים . אחלה רעיון. תודה. איך עוברת לכם הסבתאות
More Posts
Share by: